VÅRD & OMSORG

Vi finns där när det behövs som mest.

Oavsett om din verksamhet har behov av personal i akut eller förebyggande syfte finns vi nära till hands. AZ bemanning levererar kanonkonsulter i form av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, arbets- och fysioterapeuter och psykologer som snabbt kan börja stärka upp när det behövs som mest.

Vi står redo för framtiden och de vårdtoppar som väntar. Vi är ett bemanningsföretag som jobbar brett, med rätt rekryterar på rätt plats. Vi startade vår verksamhet år 2020 och har sedan tidigare en gedigen kompetens, inom en rad olika områden, bland annat som ansvariga för hela bemannings och rekryteringsprocessen. Från behov till uppföljning. Vi erbjuder våra uppdragsgivare personal inom alla vårdområden. Våra uppdragstagare är respektfulla och kompetenta inom deras olika arbetsområden. Tveka inte att prata med oss vid arbetstoppar, vårdköer eller annat som vi kan hjälpa dig med.

Vi är intresserade av din verksamhet!

Det bästa sättet att säkerställa rätt kompetens är en nära kommunikation med besök före, under och efter vårt samarbete. Allt för att säkerställa rätt kompetens på rätt plats. 

Vi finns där, för att trygga din vardag.

Våra uppdragstagare är trygga hos oss, oavsett vilket område ve verkar inom –  och därför är  även våra uppdragsgivare trygga hos oss. 

  • För oss är våra uppdragstagare det viktigaste vi har, därför har vi en fortlöpande kommunikation med dem.
  • Det en självklarhet att våra uppdragstagare ska ha konkurrenskraftiga anställningsvillkor, nära personliga kontakter, regelbundna träffar och aktiviteter med mera. Det är viktigt att våra uppdragstagare känner sig som en del av företaget.

Du som uppdragsgivare;

ska kunna nå oss dygnet runt. Enklast är att ringa oss. Vi är glada över att du vill jobba med AZ bemanning. Det går bra att ringa oss redan idag, alternativt fylla i kontaktformuläret nedan.