Slakt & Chark – en bransch vi kan.

En medveten provokativ rubrik.

Vi vet att en del kommer känna sig träffade. Vi VET att slaktare och charkuterister inte är de samma. Det gör oss till rätt bemanningsfirma att prata med om era verksamhet. Med många år i restaurangbranschen, och expertis inom en rad olika områden så vet vi att alla behov ser olika ut.

Slaktare

Bristen på arbetskraft är omfattande samtidigt som möjligheten att utbilda sig inom kött och chark är näst intill obefintlig. Även om köttkonsumtionen har minskat på senare år, så ökar efterfrågan på svenskt kött. Något vi sett inte bara inom slakteriföretagen vi för dialog med och samarbetar med, men även inom catering och restaurang. Vi har under många år skapat oss ett brett kontaktnät av kunnig arbetskraft men vill gärna komma i kontakt med fler.

På sikt räknar Arbetsförmdlingen med fler att det kommer råda stor brist på slaktare, och vi vill gärna hjälpa er, redan idag att hitta rätt.

Charkuterister

Mycket  av momenten; hackning, malning av råvaror,, rökning och ugnsbakning utförs idag maskinellt, men det behövs ändå rätt hand vid rodret. Ett yrke som kräver sin kunskap, en kunskap som få besitter. Vi vet att det är en bristvara på duktiga charkuterister och har genom åren även här lärt känna rätt människor för jobbet. Låt oss hjälpa dig hitta nästa stjärna.